Skip to content

Bygg och fastighet

Är du i behov av sanering, rivning, klottersanering eller håltagning? Kanske behöver du hjälp med städning inom bygg eller fastighet? På Saneringstjänst utför vi totalrivningar, stambyten och unika rivningsprojekt. Oavsett om det gäller renovering, ombyggnation eller renovering vid skada – från att riva upp golv till att ta ner tak. Eftersom vi har hög kunskap inom asbest och PCB hantering säkerställer vi att avfallen hanteras på ett korrekt sätt. 

Om du däremot har blivit utsatt av klotter utför vi även miljövänlig klottersanering på ett effektivt sätt. Självklart anpassar vi saneringsmetoden utefter underlag och plats. Slutligen hjälper vi dig med med håltagning i allt från tunnlar och berg till olika typer av byggnader. Vi utför med andra ord allt från sanering och rivning till all typ av städ, sanering! Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Tjänster

Sanering, avfallshantering, renhållning och underhåll

Asbest är både förbjudet och giftigt. Vi har tillstånd från Arbetsmiljöverket att utföra asbestsaneringar i hela Sverige. Läs mer om PCB och asbestsanering!

Vid oljetankar, fasader eller industrier är det vanligt förekommande med markföroreningar. Vi utför både provtagning och sanering!

Provtagning/rådgivning, reningsanläggningar, avfallshantering och bilning. Vad för vattenreningsuppdrag kan vi hjälpa dig med?

Totalrivning, stambyte och unika rivningsprojekt. Från att riva upp golv till att ta ner tak. På Saneringstjänst utför vi allt inom bygg- och fastighetssanering!

Oavsett om du är i städbehov av maskiner, cisterner eller din industrilokal – vi hjälper dig med allt från kemisk rengöring till golvläggning! Vill du veta mer?

Vi erbjuder även konsultation för att hitta den bästa lösningen på problemet tillsammans med dig som kund. Vill du veta mer vad vi kan göra för dig?

054-85 06 50