Skip to content

Om oss

Saneringstjänst AB

1996 var året som Saneringstjänst grundades. Idag är vi ett väletablerat familjeföretag som arbetar med allt inom sanering, rivning och transport över hela Sverige. 1996 såg vi ett behov av att erbjuda en bred verksamhet med flera kompetenser inom olika verksamheter där miljö och kvalitet går hand i hand. I samband med att kraven blir hårdare utvecklas även vårt arbete, vår flexibilitet och tillgänglighet. Oavsett om du tillhör ett litet och nystartat eller stort och väletablerat företag eller privatkund utför vi tjänster utefter varje arbetsgivares unika behov. 

I mångas ögon handlar det dagliga arbetet om teknik och hårt arbete. Men för oss handlar det om mer än så. Självklart tror vi också på hårt arbete och bra teknik men vi anser att det är minst lika viktigt att möta utvecklingen inom miljö, återvinning och människa. Strävan efter att alltid leverera hållbara lösningar på våra uppdragsgivares komplexa problem och situationer. Vår vision är att utföra arbeten som minimerar kunders miljöpåverkan och samtidigt skapar nöjda kunder. Det är genom vår långa erfarenhet och höga kompetens som vi kan utföra såväl löpande underhåll som akuta problem. 

Även om vårt säte finnes i Karlstad genomför vi uppdrag från Boden till Ystad. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen. Tveka inte på att kontakta oss om du vill veta mer!

Trygghet i arbetsprocessen

Vårt mål är att erbjuda en trygghet genom hela arbetsprocessen. För att kunna uppfylla detta och underlätta för våra kunder erbjuder vi flera och ibland alla tjänster i arbetskedjan. Vi har uppmärksammat att kunderna ofta använder sig en mängd olika underentreprenörer, det kan i många fall leda till missförstånd och andra olägenheter. Anlitar du oss har du endast en kontaktperson som sköter all kommunikation. Genom detta minskas riskerna för missförstånd och vi kan stärka kvaliteten och effektiviteten genom hela arbetsprocessen. 

Majoriteten av våra kunder har anlitat oss i flera år, vilket är ett tydligt kvitto på att arbetet vi utför är av bra kvalitet. Kunder som dessutom rekommenderar oss till nya kunder är det bästa betyget vi kan få gällande service, personal och utförda arbeten. Genom att vi har en stor del av återkommande kunder medför det att vi har en nära kundrelation där vi kan lär oss om varandras branscher och arbeten. Kunskapen leder så småningom till att vi effektivt kan komma med förslag och råd som kan underlätta för kund. Detta genererar högre kvalitet, effektivitet och säkerhet.

Med oss kan du vara trygg, från början till avslutat arbete! 

054-85 06 50