Skip to content

Vattenrening

På Saneringstjänst utför vi vattenreningsuppdrag, allt från provtagning/rådgivning och reningsanläggningar till avfallshantering och bilning. Vi använder oss av ett koalicensfilter för att avlägsna och filtrera både olja och tungmetaller från vattnet. Genom denna metoden uppnår vattnet renhetsgraden som krävs för att släpp ut det i dagvattenbrunn. 

Vill du veta vad vi kan utföra för vattenuppdrag för dig? Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

Tjänster

Sanering, avfallshantering, renhållning och underhåll

Asbest är både förbjudet och giftigt. Vi har tillstånd från Arbetsmiljöverket att utföra asbestsaneringar i hela Sverige. Läs mer om PCB och asbestsanering!

Vid oljetankar, fasader eller industrier är det vanligt förekommande med markföroreningar. Vi utför både provtagning och sanering!

Provtagning/rådgivning, reningsanläggningar, avfallshantering och bilning. Vad för vattenreningsuppdrag kan vi hjälpa dig med?

Totalrivning, stambyte och unika rivningsprojekt. Från att riva upp golv till att ta ner tak. På Saneringstjänst utför vi allt inom bygg- och fastighetssanering!

Oavsett om du är i städbehov av maskiner, cisterner eller din industrilokal – vi hjälper dig med allt från kemisk rengöring till golvläggning! Vill du veta mer?

Vi erbjuder även konsultation för att hitta den bästa lösningen på problemet tillsammans med dig som kund. Vill du veta mer vad vi kan göra för dig?

054-85 06 50